La gastronomia sostenible i la creativitat centren la XVII Trobada Gastronòmica

dimarts, 16 maig, 2023

Un any més, la GS de Turisme de la Diputació de Barcelona, membres de la Xarxa Productes de la Terra, impulsen la Trobada Gastronòmica en col·laboració amb el CETT-UBSchool of Tourism, Gastronomy & Hospitality. Durant dos dies el centre es va convertir en un espai d'enllaç entre l'alumnat que es prepara per a formar part del sector gastronòmic i els professionals de la cuina, el servei de Restaurant i la recerca gastronòmica.

Amb el leit motiv de la creativitat sostenible, la XVII Trobada Gastronòmica va reunir l’alumnat de les diverses formacions vinculades a la gastronomia del CETT. La jornada inaugural va comptar amb ponències del xef Sergio Torres (Restaurant Hermanos Torres) i de la periodista gastronòmica de La Vanguardia, Cristina Jolonch.

La segona part de la jornada es va centrar a mostrar exemples de creativitat en turisme enogastronòmic com a element clau per la sostenibilitat turística. Durant el segon dia de la trobada l’alumnat va dur a terme quatre tallers temàtics per tractar algunes de les tendències més destacades en l’agenda gastronòmica actual al nostre país i es van centrar en Productes Singulars de la Xarxa Productes de la Terra.

  • L’oli d’oliva com a reclam turístic intern i extern
  • El vi, una manera d’entendre el territori
  • Els llegums com a tendència gastronòmica
  • Els dolços: tradició, festa i història

Aquests són els productors de la Xarxa Productes de la Terra que van participar en aquesta jornada:

Per a més informació, clica aquí.