Fleca i pastisseria

Formació per a flequers i pastissers, organitzada pel Gremi de flequers i amb el suport de la Gerència de Comerç de la Diputació de Barcelona

23/10/2018 - 10:00

El programa de  formació especifica per a flequers i pastissers organitzat pel Gremi de flequers de la província de Barcelona amb la col·laboració i suport del Servei de Comerç Urbà de la Diputació de Barcelona, continua amb la seva activitat aquest mes d’octubre amb noves sessions del programa “Baking màster classes”.

La ruta del pa artesà

02/08/2017 - 11:06

La ruta del pa artesà és un recorregut gastronòmic per terres del Lluçanès que et permet entendre com es fa aquest aliment de manera tradicional. Els secrets es van desvetllant pas a pas, començant als camps de conreu i acabant a petits obradors amb forns de llenya, mostradors de marbre i la característica aroma del bon pa. 

Pa de pessic de Vic

lleuger i esponjós

Bescuit lleuger i esponjós per dins i torrat i suau per sobre, de gust poc dolç i textura flonja i tova. Es presenta emmotllat en porcions dins d’una capsa que l’identifica. El seu gust i la seva textura el fan un producte idoni per acompanyar-lo amb xocolata, cafè amb llet, o fins i tot suc de taronja.