Visita el Soler de n’Hug amb la ruta de la llet del Lluçanès

dissabte, 17 febrer, 2024 - 16:00 a 18:00

La Ruta de la Llet del Lluçanès és una ruta turística agroalimentària per conèixer formatgeries i granges de llet de proximitat d’ovelles, vaques i cabres del Lluçanès. De la mà dels seus productors/es t’explicaran la feina a la granja i als camps, l’alimentació dels animals i els productes que elaboren.

El dissabte 17 de febrer a les quatre de la tarda podreu visitar un dels productors de la Xarxa Productes de la Terra, el Soler de n’Hug, una masia de Prats de Lluçanès on es duu activitat agrícola i ramadera des de fa dècades. La carnisseria ‘El Taulell’ és on es venen els productes carnis i la llet produïts a l’explotació familiar, intentant així, tancar el cercle.

Produeixen llet de vaca, carn de xai, de vedell i de porc. Així mateix, elaboren diferents tipus d’embotits. També cultiven blat forment, un producte singular de la Xarxa Productes de la Terra.

Els animals neixen i creixen a la mateixa explotació amb el màxim de productes produïts a la finca, així asseguren que la carn i la llet que ofereixen és de màxima qualitat. Aposten pels cercles familiars i de proximitat.

L’explotació El Soler de n’Hug forma part de la Ruta de la Llet del Lluçanès. La visita consisteix a conèixer l’explotació ramadera de vaques de llet amb robot de munyida. Els mateixos ramaders expliquen les feines a la granja, al camp, l’alimentació dels animals, la maquinària utilitzada, l’elaboració i la venda del producte. La visita inclou un tast de producte.

Informació i reserves:
elsoler.cat
650 171 264

Organitzador: 
El soler de n'Hug
Destinatari: 
Públic en general
Sector: