Convocatòria per al Fòrum Gastronòmic Barcelona 2024

 

La Diputació de Barcelona, mitjançant les gerències de Serveis de Comerç, Espais Naturals i Promoció Econòmica i Ocupació, i a través dels programes Xarxa Productes de la Terra i Parc a taula, ofereix la possibilitat de participar les empreses membres com expositores al Fòrum Gastronòmic 2024 que tindrà lloc a Barcelona del 4 al 6 de novembre d’aquest any 2024.

 

 

 • La fira Fòrum Gastronòmic ha estat des de sempre l’aparador ideal de les novetats del sector i una magnífica plataforma comercial. Dinàmica i participativa, es caracteritza per afavorir l’intercanvi d’informació entre els expositors i un públic especialitzat atret per un espectacular programa d’activitats ofertes pels millors cuiners del món.
   
 • Què podreu trobar al Fòrum?: distribuïdors especialitzats, comerç gastronòmic, prescriptors, altres empreses amb qui cooperar, alguns dels millors cuiners del món.
   
 • El Fòrum Gastronòmic és un esdeveniment que permetrà a tots els agents del sector retrobar-se, compartir experiències i projectar solucions de futur. Aquest any l’alimentació sostenible serà la protagonista de l’espai ForumLab, un laboratori d’idees on es tractaran temes de digitalització, gestió i finançament empresarial.

 

 

DADES DE LA FIRA

            Fitxa tècnica

            Sector: Enogastronòmic, equipament i serveis

            Dates: del 4 al 6 de novembre 2024

            Horari: de 10 a 19 hores.

            Lloc: Palau 8 del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona

            Periodicitat: Anual

 

 

Perfil de visitant

Públic professional: distribuïdors, responsables de compra del sector food service, empresaris de restauració i indústria agroalimentària, administracions i associacions, centres de formació, cuiners, enòlegs, botigues especialitzades, periodistes i crítics gastronòmics, entre d'altres.
Públic gourmet.
 

Perfil d'expositor

Productors i fabricants d'aliments i begudes, distribuïdors i empreses del sector food service, publicacions gastronòmiques, entitats, institucions, empreses de serveis, equipament i maquinària per a hoteleria, utillatge, tèxtil, entre d'altres.

 

IMATGES:

 

ESTAND:

 • Estand de fusta de 2x3 m (6 m2) per a cada empresa dins l’espai de la Diputació de Barcelona, que compartirà ubicació amb Girona Excel·lent, Diputació de Lleida i Prodeca dins l’Espai Catalunya.
 • Taulell i dos tamborets
 • Il·luminació bàsica, quadre elèctric i un endoll.
 • Retolació del nom comercial.
 • L’estand pot ser compartit per diverses empreses, però totes les empreses han de reunir les condicions de participació i únicament una pot ser la titular de l’estand.

En cas que un expositor necessiti algun mobiliari, disseny o servei no inclòs en les condicions de la convocatòria, haurà d’assumir-ne el cost (cadires, congeladors, neveres, augment de potència elèctrica aniran a càrrec de les empreses).

 

CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ:

 • Requisit indispensable: formar part del cens de la Xarxa Productes de la Terra i/o del programa Parc a Taula.
   
 • 750 € + IVA per als 3 dies de fira a pagar per cada empresa/estand participant directament al Gastronòmic Fòrum / Fira de Barcelona (el pagament s'haurà d'efectuar un cop es confirmi la selecció de l'empresa).

 

TERMINI D’ADMISSIÓ DE SOL·LICITUDS:

L'admissió de sol·licituds començarà el 2 d'abril de 2024, omplint el formulari disponible en aquest enllaç.

 

CRITERIS DE SELECCIÓ:

Després de la preinscripció hi haurà un procés de selecció de les empreses que participaran, prioritzant aquests criteris:

 • Formar part del cens de la Xarxa Productes de la Terra
 • Es valorarà estar adherit al programa Parc a Taula.
 • Representació dels diferents territoris de la província de Barcelona.
 • Elaboració o producció d'un producte singular de la Xarxa Productes de la Terra.
 • Prioritzar les empreses que no van participar en les edicions anteriors en l’espai de la Xarxa Productes de la Terra.
 • Ordre d’inscripció.

L’adjudicació dels espais es farà per sorteig públic.

Per a més informació, podeu contactar amb productesdelaterra@diba.cat.