Mataró dona a conèixer la seva Carta Alimentària amb activitats gratuïtes de dansa, clown i titelles

dimecres, 6 setembre, 2023

L’Ajuntament de Mataró ha programat durant els mesos de setembre i octubre un seguit de propostes gratuïtes per donar a conèixer la Carta Alimentària de Mataró. El document és el compromís de la ciutat d’avançar cap a un sistema alimentari més just, sostenible i saludable basat en criteris socials, ecològics i de proximitat.

La Carta Alimentària és la declaració de principis bàsics sobre la qual se sustenta la voluntat de desenvolupar una Estratègia Alimentària Local que porti la ciutat a canviar el seu model alimentari. La Junta de Govern la va aprovar el passat febrer i la seva redacció neix d’un procés participatiu consensuat entre tots els actors implicats: administració, productors, empreses, ciutadania i entitats vinculades al sistema alimentari.

Durant els mesos de setembre i octubre, sota la coordinació de la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró i amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, s’han programat diferents activitats gratuïtes per donar a conèixer a la ciutadania els compromisos de la Carta Alimentària. Totes les actuacions tindran una durada aproximada de 20 a 30 minuts.

Programa

Carta alimentària