Mallart Artesans Xarcuters treu al mercat un nou i singular paté gurmet fet amb Malvasia de Sitges

dijous, 9 novembre, 2023

Mallart Artesans Xarcuters, productors de la Xarxa Productes de la Terra i la primera xarcuteria amb compromís social, ha presentat al Gastronomic Forum Barcelona, el seu nou paté, el Paté Malvasia de Sitges, el tercer paté gurmet d’elaboració pròpia. Es tracta d’un producte singular, arrelat al territori, que preserva el patrimoni gastronòmic local i que té, com a ingredients especials, la innovació i el compromís social.

 

La singularitat del Paté Malvasia de Sitges es defineix per ser un producte que conserva el llegat d’un raïm únic i d’un vi exclusiu (la Malvasia dolça), que també és un producte singular de la Xarxa Productes de la Terra. El projecte ha comptat amb l’assessorament gastronòmic de la Fundació Alícia i l’aliança amb el Celler de l’Hospital de Sitges, el bressol de totes les malvasies que hi ha repartides pel territori català i empresa també adherida a la Xarxa.

El Paté de Malvasia de Sitges, elaborat de manera artesanal a l’obrador de La Llacuna, és una equilibrada combinació de la dolçor del vi de Malvasia, la textura terrosa del carquinyoli i el gust tradicional del receptari tradicional català. El Paté Malvasia de Sitges és un producte que conserva la potència aromàtica d’aquest raïm únic i l’excel·lència dels productes que es cuinen a foc lent de forma totalment artesanal. Aquest nou paté, amb ingredients com l’ametlla o el carquinyoli, evoca al paladar les tradicionals postres de músic.

Aquest nou i innovador producte es podrà trobar, a partir de la primera setmana de novembre, a la botiga online de Mallart Artesans Xarcuters (www.embotitsmallart.com) i a la botiga de l’obrador de La Llacuna.