L’oferta enoturística de les comarques de Barcelona, a l’Illa Diagonal amb propostes per a tota la família

dilluns, 18 setembre, 2023

Taula d’olors, construccions infantils, photocall, ruleta i sortejos són algunes de les activitats que oferirà la Diputació de Barcelona al centre comercial barceloní del 18 al 23 de setembre. L’objectiu: donar a conèixer als visitants l’enoturisme de la província.

Les activitats permetran descobrir les denominacions d’origen de la província (DO PenedèsDO AlellaDO Pla de Bages i DO Cava), el territori, els paisatges, el patrimoni, els cellers i els productes enoturístics disponibles molt a prop de Barcelona.

L’espai inclou un photocall amb imatges de vinyes, on el públic es podrà fer una fotografia i endur-se-la impresa; una taula de puzles on els menuts descobriran què són les tines de pedra seca del Bages i altres elements enoturístics; una taula digital informativa amb la qual els visitants podran interactuar i endur-se una postal de record; i una taula dels olors on olorar els diferents matisos dels vins de la província. El dissabte 23 a les 18h, la sommelier Anna Vicens farà una activitat guiada en aquesta taula d’olors, oberta a tothom. A més, durant tota la setmana els interessats podran omplir una butlleta per participar en el sorteig de 3 experiències enoturístiques a la província de Barcelona per a 2 persones.

En paral·lel, alguns influencers han recorregut aquests dies els territoris del vi de les comarques de Barcelona i explicaran les seves experiències en les seves xarxes socials; en concret, Mireya Rodríguez (@liliandherband) ha visitat la zona de la DO Alella; David Janer i  El Mundo en mis pies explicaran la seva experiència al Penedès, i BCNGourmet a la zona del Bages.

Més informació sobre enoturisme a les comarques de Barcelona al web de Barcelona és molt més.