El Parc Agrari de la Conca d’Òdena crida a consumir productes locals amb la campanya “Tria la teva terra”

dijous, 8 febrer, 2024

El Parc Agrari de la Conca d’Òdena ha llançat una campanya de difusió i conscienciació a la ciutadania sobre la importància d’apostar pels productors que mantenen viu el territori i fa una crida a acudir als establiments que venen o cuinen productes de proximitat fets a la Conca d’Òdena.

Els productes que s’ofereixen en aquests establiments tenen el distintiu oficial del Parc Agrari de la Conca d’Òdena, un segell que es pot trobar als envasos dels productes elaborats a la zona, que compleixen un seguit de requisits relacionats amb la proximitat, la qualitat, la sostenibilitat, la tradició i la traçabilitat, de manera que es tradueixi en un impacte positiu en l’economia local, el medi ambient i la identitat territorial.

La llista dels establiments creix cada dia que passa; de moment els primers participants són els comerços Bocins per Xalar, A Grams, Supermas; i el Forn de Jorba d'Eixarcolant i L’Hort de l’Avi, productors de la Xarxa Productes de la Terra. A més de les botigues on es poden trobar els productes del Parc Agrari, la campanya també proposa degustar-los als restaurants que ja els han incorporat en els seus menús i cartes: El Cafè de l’Ateneu, Cubics Restauració, Viure B2, La Lliga i Nean de Capellades, l’Hostal Robert de La Pobla de Claramunt i el Cafè de Jorba.

Tots aquells establiments interessats en el producte del Parc Agrari de la Conca d’Òdena es poden posar en contacte amb els responsables al correu productors@parcagrarico.cat