Descobreix els Productes de la Terra a les Festes de l'Ascensió a Granollers

dijous, 11 maig, 2023

Del 19 al 21 de maig a Granollers, la Diputació de Barcelona donarà a conèixer els productes i les empreses productores i elaboradores de la Xarxa Productes de la Terra en el marc de la Fira d’Economia Verda i Circular. 

Una vegada més, la Gerència de Serveis de Comerç de la Diputació de Barcelona, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Vallès Oriental, tindrà presència al Pavelló MENJAR BÉ de la segona edició de la Fira d’Economia Verda i Circular a Granollers, la primera fira especialitzada a Catalunya sobre aquest àmbit. Aquest espai estarà dedicat a la producció agroalimentària de proximitat, la producció ecològica i el consum sostenible. La Xarxa Productes de la Terra disposarà d’un espai on hi haurà 12 estands, un per explicar l’actuació de la pròpia Xarxa i onze per cadascuna de les empreses que acompanyaran durant aquests tres dies. Vuit empreses són del Vallès Oriental, dues de la comarca del Maresme i una de l’Anoia.  

Les onze empreses de la Xarxa Productes de la Terra que tindran presència seran: 

Així mateix, dissabte de 17:30 a 18:30 hores, la Diputació de Barcelona organitza un taller de cuina que realitzarà la granollerina Ada Parellada. En aquesta sessió, on cal inscripció prèvia, s’elaboraran dos plats fets amb productes singulars de la comarca del Vallès Oriental i de les empreses representades que podran ser degustats pels assistents.  

A més, hi ha programades diferents activitats per a totes les edats com conferències, espais temàtics, tallers i demostracions relacionades amb cada una de les mostres del mercat d’empreses dissenyadores artesanes. Les places i els carres s’ompliran de festa, cultura i tradició, amb bandes de música i espectacles. 

Aquest nou format neix del compromís de la ciutat de Granollers amb l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible, que veu en l’Ascensió un marc extraordinari on presentar iniciatives i liderar projectes que impulsin la transició verda. Han passat d’una fira tradicional cap a una mostra multisectorial, ara consolidada com a mostra temàtica d’economia verda i circular. 

Per més informació sobre la Fira de l’Ascensió de Granollers, clica aquí.