Terrassa

dilluns
11
00:00h
Abril 2016

III Fira Agroecològica del Vallès: xerrada d'en Miquel Porta

El Consorci de Turisme del Vallès Occidental, mitjançant el projecte de la Xarxa de Productes de la Terra, col·labora amb la Xarxa de Producció i Consum Ecològic del Vallès Occidental (PiC) en la 3a edició de la Fira Agroecològica del Vallès.

Durant la setmana de l’11 d’abril se celebraran diversos actes que culminaran amb la Fira de productors ecològics de la comarca (fruita i verdura, porc ecològic, pa ecològic, drogueria, cosmètica natural, farines ecològiques, planter, etc.) a la Plaça Vella de Terrassa el diumenge 17 d’abril.

1
dissabte
27
09:30h
Abril 2013

OPORTUNITATS PER A L’ACTIVITAT AGRÍCOLA A L’ESPAI PERIURBÀ DE TERRASSA

Des de fa uns mesos s’ha iniciat a Terrassa el procés participatiu del pla d’ordenació i gestió de l’entorn natural i agrari al voltant de la ciutat, el que anomenem Anella Verda.

L’objectiu de la jornada és encetar la reflexió sobre el model d’activitat agrícola que volem promoure amb l’Anella Verda. En aquest sentit comptem amb la col•laboració de persones i entitats que ens oferiran el seu punt de vista i les experiències ja realitzades en altres entorns.

1
divendres
11
11:00h
mai 2012

Tastets de productes autòctons de Terrassa i vallesans a la Fira Modernista de Terrassa

El proper cap de setmana se celebrarà una nova edició de la Fira Modernista de Terrassa.
1
dissabte
24
09:00h
Març 2012

Terrassa recuperarà la col brotonera, amb un projecte que es presentarà dissabte 24 de març

La Fundació Terrassenca Sant Galderic i la Fundació Miquel Agustí han unit els seus esforços per recuperar un producte tradicional de la cuina catalana: la col brotonera. Antigament era molt apreciada però s’ha deixat de cultivar i només la conserven alguns agricultors per autoconsum.