Novetats

Activitat

dimarts
10
09:30h
Octubre 2017

NEGOCIS LOCALS: COM ATRAURE CLIENTS DE PROXIMITAT

Des del Consell Comarcal de l'Alt Penedès, en el marc de la Xarxa Productes de la Terra, es celebrarà el proper dimarts dia 10 d'octubre en horari de 9:30 a 13:30h la sessió formativa: NEGOCIS LOCALS: COM ATRAURE CLIENTS DE PROXIMITAT.

1
dissabte
16
09:00h
Abril 2016

Dissabte 16 d'abril vine a gaudir de la VI Fira lliga't a la terra i Mercat del Planter al Centre Cívic La Fàbrica de Santa Eulàlia de Ronçana

El proper dissabte 16 d’abril de 2016 es farà per 6è any consecutiu la Fira lliga’t a la terra  i el Mercat del planter  de Santa Eulàlia de Ronçana, al Centre Cívic La Fábrica.

Al llarg de tot el dia es podrà participar en diferents activitats, com tallers i xerrades, i comprar planters de varietats locals recuperades de tomàquets i altres productes del Vallès.

2
dilluns
11
00:00h
Abril 2016

III Fira Agroecològica del Vallès: xerrada d'en Miquel Porta

El Consorci de Turisme del Vallès Occidental, mitjançant el projecte de la Xarxa de Productes de la Terra, col·labora amb la Xarxa de Producció i Consum Ecològic del Vallès Occidental (PiC) en la 3a edició de la Fira Agroecològica del Vallès.

Durant la setmana de l’11 d’abril se celebraran diversos actes que culminaran amb la Fira de productors ecològics de la comarca (fruita i verdura, porc ecològic, pa ecològic, drogueria, cosmètica natural, farines ecològiques, planter, etc.) a la Plaça Vella de Terrassa el diumenge 17 d’abril.

1

Notícia

Jornades d'Immersió estratègica per al sector carni porcí

Obertes les inscripcions per les Jornades d’Immersió Estratègica pels dies 17 i 18 d’octubre de 2019 al CASTELL DE MONTESQUIU (nord d’Osona)

Jornades organitzades cada 4 anys per INNOVACC.

L’any 2011 es van fer al Món Sant Benet de Sant Fruitós de Bages, i el  2015 a Vic.

Aquest any 2019, tot preparant el nou Pla Estratègic 2020-2023, es reflexionarà sobre diversos temes de futur pel sector carni porcí, s’impulsarà la innovació i es compartirà coneixement.

NOVETAT! - NOVA WEB de la Xarxa Productes de la Terra

La Xarxa Productes de la Terra estrena nova pàgina web:

http://xarxaproductesdelaterra.diba.cat/

Podeu consultar informació de:

- Membres de la Xarxa

- Actualitat de la Xarxa

- Agenda

- 55 Productes singulars de la Xarxa

- Turisme gastronòmic

I JORNADES GASTRONÒMIQUES DE SANT JOAN AMB EL PENEDÈS TASTA'L

Dijous 23, divendres 24, dissabte 25 i diumenge 26 de juny de 2016

VENIU ALS RESTAURANTS DE "EL PENEDÈS, TASTA'L", DEMANEU EL MENÚ ESPECIAL I GAUDIU D'UNA PROPOSTA CULTURAL A L'ALT PENEDÈS!

A l’Alt Penedès tenim una gran oferta gastronòmica vinculada als Productes de la Terra, uns productes agroalimentaris de qualitat que són produïts en condicions naturals, elaborats amb mètodes artesans i amb produccions controlades, que fan que siguin productes molt saludables i de proximitat.

Entrada de blog

No s'han trobat resultats.

Article de wiki

No s'han trobat resultats.

Document

Enquesta

No s'han trobat resultats.

Formulari

No s'han trobat resultats.

Tema de debat

No s'han trobat resultats.

Xat

No s'han trobat resultats.

Àlbum d'imatges

Vídeo

No s'han trobat resultats.