III Fira Agroecològica del Vallès: xerrada d'en Miquel Porta

dilluns
11
00:00h
Abril 2016
Data de finalització: diumenge, 17/04/2016 - 00:00

El Consorci de Turisme del Vallès Occidental, mitjançant el projecte de la Xarxa de Productes de la Terra, col·labora amb la Xarxa de Producció i Consum Ecològic del Vallès Occidental (PiC) en la 3a edició de la Fira Agroecològica del Vallès.

Durant la setmana de l’11 d’abril se celebraran diversos actes que culminaran amb la Fira de productors ecològics de la comarca (fruita i verdura, porc ecològic, pa ecològic, drogueria, cosmètica natural, farines ecològiques, planter, etc.) a la Plaça Vella de Terrassa el diumenge 17 d’abril.

Una de les activitats més destacades és la xerrada d’en Miquel Porta, el dijous dia 14 d’abril a les 19.00 h al Centre Cívic Ma Aurèlia Capmany  (Avinguda Àngel Sallent, 55 de Terrassa). La xerrada du per títol "La contaminació per tòxics en aliments i els efectes en la salut. El verd i negre futur del camp". Miquel Porta, que és catedràtic de Salut Pública de la UAB, exposarà la problemàtica dels químics i tòxics presents en l’ambient i en els aliments que ingerim i quines són les conseqüències que tenen sobre la nostra salut. Porta ha estat entrevistat recentment al programa Retrats de TV3.